THE HEALTHIEST BRAND ON PLANET EARTH. 100% ORGANIC, 100% ECOFRIENDLY, 100% FAIRTRADE, 100% HIGHEST QUALITY. GROWN IN THE CLEANEST & HEALTHIEST PLACE ON EARTH!

Jiaogulan, Gynostemma Penthaphyllum.

informatie, soorten, geschiedenis, werking, gezondheid, voordelen, thee.

jiaogulan blad informatie

1. Jiaogulan, Gynsostemma Penthaphyllum. Wat is het nou precies?

Jiaogulan is een klimplant dat voortkomt uit de komkommer familie. Het blad is een vijfster. Deze klimplant komt van oorsprong voor in China, Laos, Birma en noord Thailand. In China staat Jiaogulan bekend als ‘Xiancaio’ wat in het Nederlands betekend als ‘het kruid der onsterfelijkheid’. In China wordt Jiaogulan geprezen als een kruid dat zorgt voor een lang, gelukkig en ziekte vrij leven. 

 

De bewoners van zuid China, die wonen in de een van de hoogste berggebieden, drinken in plaats van koffie al eeuwen lang Jiaogulan. Deze mensen beschrijven Jiaogulan als een drankje wat de algemene gezondheid een super boost geeft en men zegt dat het werkt als een soort ‘verjonging elixer’. Ze drinken het als ze opstaan, voordat ze naar het werk gaan en voordat ze gaan slapen. Ze claimen dat Jiaogulan hun uithoudingsvermogen bevorderd en krachtiger maakt. Na het werk verlicht het de vermoeidheid en bevorderd het de nachtrust. Ook kent men volgens de mythes veel minder stress.

 

een wondermiddel?

 

Jiaogulan was grotendeels onbekend buiten deze afgelegen bergachtige gebieden tot in de vroegere jaren 1970 toen de belastering voor Jiaogulan werd aangewakkerd door de resultaten van de eerste landelijke volkstelling.

 

In deze volkstelling bleek dat specifiek in deze streken (Guizhou, Guangxi en Sichuan) een extreem laag aantal gevallen van kanker, dementie en andere ziekten waren en een abnormaal hoog percentage van mensen van boven de 100 jaar hier woonden. Dit is gepubliceerd in een artikel in de Guangxi Daily krant.

 

Op het moment van publicatie van dit artikel werden onderzoekers zeer geïnteresseerd in Jiaogulan. De Chinese overheid stelde een team samen van de beste onderzoekers van de Chinese Academie van Medische Wetenschappen om een grootschalig onderzoek in te stellen.

 

De wetenschappers keken naar genetica, klimaat, voeding en vele andere bijkomende factoren om zo te kunnen achterhalen waarom juist in deze provincie het aantal 100jarigen extreem hoog was.

 

Hun conclusie was dat veel van deze honderdjarigen een ander soort thee dronken dan de ‘normale Chinezen’. De lokale bevolking noemde deze thee, de onsterfelijkheid thee’, en dat diende als grote hint voor de wetenschappers.

 

Verder onderzoek naar Jiaogulan de afgelopen 40 jaar heeft zoveel voordelen voor de gezondheid ontdekt dat het erg moeilijk is om dit allemaal te geloven. Maar er zijn tal van referenties van wetenschappers en meer dan honderd wetenschappelijke studies die deze beweringen ondersteunen.

 

De gezondheid voordelen van Jiaogulan zijn te wijten aan het extreem hoge gehalte aan bepaalde stoffen bekend als saponinen.

 

Saponinen, ook wel zeepstoffen genoemd, zijn een speciale groep secundaire plantenstoffen die tot de glycosiden behoort. Men vermoedt dat de plant saponinen produceert als bescherming tegen insectenvraat en groei van bacteriën en schimmels. 

 

Deze saponinen geven Gynostemma zijn adaptogene en anti-oxiderende eigenschappen, als mede het vermogen om de productie van stikstofoxide in het lichaam te reguleren.

biologische jiaogulan in de bergen

Bioherby's biologische Jiaogulan

2. Jiaogulan als anti-oxidant.

Wij stellen dat Jiaogulan de beste en krachtigste anti-oxidante werking heeft van alle voedsel, thee, kruiden en anti-oxidant vitamines en supplementen die bekend zijn.

 

Wij baseren deze uitspraak op wetenschappelijk onderzoek.

 

* Anti-oxidanten geproduceerd door ons lichaam zijn duizenden malen effectiever dan anti-oxidanten de mens kan krijgen van anti-oxidant rijke voedingsmiddelen, vitaminen of supplementen.

 

* Jiaogulan werkt anders dan een eenvoudig voedings anti-oxidant.

 

* In plaats daarvan stimuleert Jiaogulan de lichaamseigen productie van de 3 krachtigste interne anti-oxidanten, namelijk superoxide dismutase, glutathion peroxidase en catalase.

 

In feite is het drinken van Jiaogulan is de enige bekende effectieve manier om het niveau van superoxide dismutase in het lichaam te verhogen - misschien wel de meest krachtige en belangrijkste anti-oxidant van allemaal!

 

Superoxide dismutase (SOD) en glutathion peroxidase (GPX) zijn in direct verband gebracht door de wetenschappelijke onderzoeken om zowel een goede gezondheid en een lang leven te leiden.

 

 

Jiaogulan het beste Antioxidant ooit?

 

Jiaogulan heeft de opmerkelijke mogelijkheid om in het lichaam de eigen productie van zowel SOD en glutathion te stimuleren! Dit moet de reden zijn waarom het zo sterk in verband is gebracht met anti-aging en een lange levensduur.

 

De wetenschap lijkt eindelijk het antwoord te hebben op hoe en waarom zoveel Jiaogulan gebruikers in China de leeftijd van 100 jaar oud bereiken en in goede gezondheid te zijn.

 

In Jiaogulan zitten veel saponinen (het belangrijkste actieve chemische verbindingen, ook wel gypenosiden genoemd) die de mogelijkheid hebben om in ons lichaam de meest krachtige en vitale anti-oxidant productie te stimuleren! (de endogene anti-oxidanten; superoxide dismutase, glutathion peroxidase en catalase)

 

Hoe ouder je wordt hoe minder je eigen lichaam deze endogene anti-oxidanten zelf aanmaakt.

 

Dit leidt uiteindelijk tot leeftijdsgebonden ziekten.

 

Jiaogulan heeft aangetoond de SOD niveaus te herstellen naar hun jeugdige level!

biologische gynostemma jiaogulan

Jiaogulan, de rustgever.

3. Jiaogulan als stikstofoxide geleider. 

Stikstofoxide (NO) is een gas en het zijn vrije radicalen in het lichaam, die zo belangrijk zijn in de menselijke fysiologie dat het de naam kreeg ”Molecule van het Jaar’ door het tijdschrift Science in 1992.

 

Stikstofoxide is waarschijnlijk de meest belangrijke chemische verbinding voor de cardiovasculaire gezondheid. (bloedvaten)

 

De voorzitter van de American Heart Association noemde het "de meest belangrijke ontdekking in de geschiedenis van de cardiovasculaire geneeskunde", en in 1998 werd de Nobelprijs voor de Geneeskunde uitgereikt aan de drie wetenschappers die de rol van stikstofoxide bij cardiovasculair signaalmoleculen ontdekten.

 

het werkt zo:

 

Voldoende stikstofoxide is de eerste stap in een kettingreactie die goede doorbloeding in het lichaam bevordert, terwijl vice versa de verminderde productie van stikstofoxide de doorbloeding verminderd wat uiteindelijk weer resulteert in hartziekten.

 

Normale concentratie waarden van stikstofoxide in het lichaam is van cruciaal belang voor de goede werking van alle belangrijke systemen van het lichaam, met inbegrip van de cardiovasculaire, immuunsysteem, het zenuwstelsel en de voortplantingsorganen.

 

Het verbetert de doorbloeding door het verwijden van de bloedvaten, het oplossen van arteriële plaques, en helpt het weefsel bij herstel en regeneratie. Het helpt hersenzenuwcellen te communiceren met elkaar en is betrokken bij de ontwikkeling en regeneratie van hersenzenuwcellen. Het speelt ook een belangrijke rol in de strijd tegen binnendringende bacteriën, virussen en parasieten.

 

Echter, Stikstofoxide concentraties die te laag of te hoog zijn leiden tot een aantal ernstige aandoeningen en ziekten zoals hartziekten, beroerte, cognitieve achteruitgang, Alzheimer, Parkinson, auto-immuunziekten, chronische ontsteking, reumatoïde artritis, jicht, en veel meer.

 

Onderzoek heeft aangetoond dat Jiaogulan het opmerkelijke vermogen heeft om zowel de productie van stikstofoxide (NO) te beschermen en te stimuleren wanneer uw lichaam van zichzelf te weinig of te veel produceert.

 

Wanneer stikstofmonoxide niveaus te hoog of te laag zijn, is de regulerende werking van Jiaogulan van cruciaal belang voor het behoud van een goede gezondheid door middel van balans, dit ook bewijs van de adaptogene eigenschappen van het kruid.

4. Jiaogulan het apatogeen.

Adaptogenen zijn zeldzame en opmerkelijke planten die de eigenschap bevatten om in het lichaam stoffen aan te maken die weerstand bieden tegen chemische, biologische, emotionele en milieu stress factoren, door het verhogen van de weerstand in die specifieke richting om belasting te verlagen. Ze verminderen de gevoeligheid van het lichaam door het ‘aan te passen’ aan de stressvolle omstandigheden.

 

Dr. Berkhman, een wetenschapper, heeft adatogenen bestudeerd. Hij ontdekte dat de actieve verbindingen in adaptogenen van een bepaalde chemische klasse waren namelijk triterpeen saponinen, die een zeer lage toxiciteit en zeer hoge ‘aanpas’ potentieel hebben.

 

Sommige triterpeen saponinen zijn geindenticiteerd met adaptogene eigenschappen, terwijl anderen de eigenschappen van anti-inflammatoire, hepatoprotective (bescherming van de lever), bijnier versterking en immuunsysteem verhogende effecten bezitten.

 

In 2015 is wetenschappelijk bewezen dat Jiaogulan maar liefst 174 saposininen bevat, waarvan er negen identiek zijn aan Paxan Ginseng.

 

In feite heeft Jiaogulan het breedste spectrum van sapononinen van alle bekende planten in de wereld. Dit maakt het een krachtig en intelligent adatogeen met veel meer gezondheid bevorderende chemicaliën dan enig ander kruid of plant. Hierdoor wordt Jiaogulan ook wel de Koning der Adaptogenen genoemd!

jiaogulan onderzoek

Jaren van bio technische onderzoek

5. Jiaogulan beschermd en maakt het immuun systeem sterker.

Meerdere studies hebben aangetoond dat Jiaogulan het immuunsysteem beschermd en de werking van het immuunsysteem versterkt.

 

Het immuunsysteem is een netwerk van cellen, weefsels en organen die samenwerken om het lichaam te beschermen tegen infecties en ziekten.

 

Het immuunsysteem wordt ook wel de natuurlijke afweer van het lichaam genoemd, deze vecht tegen virussen, bacteriën, parasieten en ziekten zoals kanker en HIV, die het immuunsysteem aanvallen.

 

Het is niet verwonderlijk dat een krachtig en goed functionerend immuunsysteem cruciaal is voor een goede gezondheid.

 

De gunstige effecten van Jiaogulan op het immuunsysteem zijn vooral te wijten aan zijn de antioxiderende eigenschappen en het vermogen van het in evenwicht te brengen van de productie van stikstofoxide.

 

Stikstofmonoxide regelt de functionele activiteiten in het lichaam, bevorderd de groei van vele immuun- en inflammatoire celtypen. Bepaalde immuuncellen produceren concentraties aan een soort gif dat gebruikt wordt als wapen tegen binnendringende bacteriën, virussen, parasieten, alsmede verdedigen ze het lichaam tegen tumoren.

 

Als er een teveel aan stikstofoxide wordt geproduceerd is het mogelijk dat dit resulteert in een teveel aan stikstofoxide. Dit kan diverse problemen, waaronder ontstekingen, sepsis, en auto-immuunziekten veroorzaken.

 

Jiaogulan’s vermogen om de productie stikstofoxide te verminderen wanneer het immuunsysteem overactief is essentieel bij het voorkomen van ontstekingsziekten en auto-immuunziekten, waaronder sommige vormen van kanker, reumatoïde artritis, jicht, hartziekten, periodontitis en hooikoorts.

 

Het kruid bestrijdt ook ontstekingen door vermindering van schade van vrije radicalen en de remming van Nuclear Factor-kappaB (NF-kB) - een eiwit betrokken bij de celoverleving en de signalering - de twee belangrijkste factoren bij het genereren van ontstekingen.

kantoor in de jungle jiaogulan biologische

6. Jiaogulan voorkomt en helpt tegen diabetes.

Jiaogulan is één van de beste natuurlijke homeopathische middelen tegen diabetes.

 

Er zijn wereldwijd vele kruiden en herbals die worden gebruikt als natuurlijke middelen tegen diabetes. Dezen werken gewoonlijk door het verlagen van de bloedsuikerspiegel.

 

Echter, zeer weinig van deze kruiden en herbals hebben ook een positief effect op de onderliggende oorzaken van diabetes, namelijk insuline resistentie en onvoldoende productie van insuline. Ook hebben een aantal van deze producten bijwerken en dit kan weer leiden tot hypoglykemie. (beneden het normale niveau van de eigen bloedsuikerspiegel).

 

Jiaogulan is niet alleen misschien wel HET beste homeopathische middel tegen diabetes, dit omdat Jiaogulan de bloedsuikerspiegel verlaagd EN het bestrijd de oorzaken van diabetes.

 

 

Jiaogulan's voordelen met betrekking tot diabetes op een rij.

 

Er zijn een groot aantal sierstudies gedaan en daar bleek uit dat Jiaogulan de insuline concentraties in het bloed kan verhogen, zowel door dat het de alvleesklier stimuleert om meer insuline aan te maken alsmede dat het suikermetabolisme wordt verbeterd.

 

Ook is gebleken in menselijke klinische proeven dat Jiaogulan de bloedglucose en hemoglobine (HbA1c) niveaus verlaagd door een grote verbetering van de insuline gevoeligheid van de cellen.

 

Jiaogulan kan GEEN hypoglykemie veroorzaken. 

 

Jiaogulan bleek het cardiovasculaire systeem, de lever en de nieren van diabetische schade te herstellen.

 

Dit is natuurlijk belangrijk voor iedereen, maar vooral voor diabetici die veel vaker schade aan deze organen ondervinden als gevolg van deze ziekte.

Jiaogulan zal de bloeddruk in evenwicht brengen door cholesterol en het vetgehalte van het bloed te normaliseren.

Omdat het een adaptogeen is, is Jiaogulan effectief in het verminderen en te helpen bij stress, angst, en stemmingswisselingen. Er zijn aanwijzingen dat het ook depressies verlicht.

 

Jiaogulan heeft een sterk beschermend effect op de zenuwen en het zenuwstelsel, het voorkomt en hersteld beschadigingen alsmede voegt het een beschermingslaag neuropathie toe. Alsmede is aangetoond dat het de concentratie en geheugen verbeterd.

 

Van bepaalde stoffen in Jiaogulan is aangetoond dat gewichtsverlies veroorzaakt, wat vooral gunstig is voor diabetici.

Bioherby's kantoor

biologische thee jiaogulan

7. Jaogulan beschermt en versterkt het zenuwstelsel.

Jiaogulan beschermt en versterkt de werking van het centrale en perifere zenuwstelsel, met name door zijn antioxiderende eigenschappen en zijn vermogen om stikstofoxide levels te regelen.

 

Stikstofoxide speelt een belangrijke rol bij het leren, hoe? Het boost namelijk het geheugen door zenuwcellen in de hersenen effectief te laten communiceren met elkaar.

 

Overproductie van stikstofoxide in het zenuwstelsel kan de ziekte van Alzheimer, ziekte van Parkinson, multiple sclerose (MS), amyotrofe laterale sclerose (ALS), ziekte van Huntington, en depressies veroorzaken.

 

Bovendien hebben wetenschappers aangetoond dat vrije radicalen een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van neuro degeneratieve ziekten, zoals Alzheimer en Parkinson's.

 

Doordat Jiaogulan hoog adaptogeen en stikstof regulerend is, is het niet verrassend dat Jiaogulan helpt om Alzheimer en Parkison te voorkomen. Ook wordt er op dit moment onderzoek gedaan naar de effecten van Jiaogulan met betrekking tot optische neuritis.

 

In zowel menselijke en dierlijke studies, werd aangetoond dat Jiaogulan hersenfuncties zoals geheugen, concentratie en leren verbeterd. 

 

Gynostemma helpt ook met herstellen van de hersenen en geheugen dat beschadigd is door alcohol, vrije radicalen, alsmede schade en cognitieve stoornissen van ischemie-reperfusie en hypoxie gevolg van een beroerte.

 

Een onderzoek met ouderen herseninfarct patiënten toonde aan dat Jiaogulan in een periode van 12 weken verbeterde cognitieve functies liet zien, na 20 weken zelfs tot een niveau dicht bij dat van ouderen die geen beroerte hadden gehad. Bovendien waren de verbeteringen beter dan die van een controle groep die Piracetam voorgeschreven kreeg. (een populaire drug om de hersen functies te verbeteren.)

Gynostemma Penthaphyllum kan ook voorkomen dat de hersenen en het zenuwstelsel beschadigd raken, veroorzaakt door de consumptie van de populaire smaak verbeteraar, mononatriumglutamaat (MSG).

Bioherby's biologische veld in de bergen van Laos.

8. Gynostemma Penthaphyllum vertraagd het ouder worden.

 

Vandaag de dag kiezen de meeste mensen voor anti-aging crèmes, botox en chirurgie. Wij van Bioherby geloven in een meer holistische benadering van de gezondheid en veroudering, omdat schoonhuid van binnen uit begint!

Wanneer u elke dag Jiaogulan thee drinkt zal u niet alleen jonger lijken maar zich ook jonger voelen!

 

Gynostemma vertraagt ​​veroudering van binnen naar buiten. Het heeft een verjongend en helend effect op alle organen (de huid is het grootste orgaan) vanwege zijn ongeëvenaarde vermogen om de vrije radicalen te neutraliseren die schade aan organen veroorzaakt, dit doet Jiaogulan door de productie van de twee belangrijkste endogene antioxidanten - superoxide dismutase (SOD) en glutathion te stimuleren.

 

Deze twee antioxidanten zijn van cruciaal belang bij het voorkomen van veroudering en het bevorderen van een lange levensduur. Zie de paragraaf over de antioxiderende eigenschappen van Jiaogulan voor details en meer wetenschappelijk bewijs.

 

Onderzoeken met verouderde dieren hebben aangetoond dat Jiaogulan hun geheugen en leervermogen verbeterde alsmede het de huid verjongde. Ook werd vastgesteld dat Jiaogulan de huid dikker en sterker maakte, dit deed het door de synthese van collageen te verhogen, dit maakt de huid elastischer zodat rimpels minder zichtbaar werden.

 

Ook zijn er recent een aantal nieuwe studies gedaan waarin bleek dat Gynostemma de levensduur doet toenemen;

 

Studie 1: De levensduur van fruitvliegjes werd verhoogd met maarliefst 50% door dagelijkse toediening van Jiaogulan.

 

Studie 2: Een groep van oudere (bejaarde) muizen werd verdeelt in twee groepen. Na vier maanden waren alle muizen in controle groep 1 gestorven, terwijl slechts 50% van de de muizen in controle groep 2 stierf. Groep 2 kreeg dagelijks Jiaogulan toegediend.

9. Jiaogulan Bevordert de cardiovasculaire gezondheid.

Hart en vaatziekten zijn nummer 1 doodsoorzaak in de wereld, 17,3 miljoen sterfgevallen wereldwijd in één jaar! 

 

Hartkwalen;

 

Atherosclerose of verdikking en verharding van de slagaders. Atherosclerose is een aandoening die instaat wanneer plaque, voornamelijk uit witte bloedcellen en vetten zoals cholesterol en triglyceriden zich ophopen op de wanden van de slagaders.

 

Dit proces begint als er schade ontstaat aan het endotheel, de binnenste bekleding van de bloedvaten. Dit kan worden veroorzaakt door een hoge bloeddruk (hypertensie) en/of vrije radicalen, bijvoorbeeld als gevolg van roken, drinken, bevuilde lucht.

 

Deze arteriële schade heeft een tweeledig negatief effect.

 

Ten eerste resulteert het in een lagere productie van stikstofoxide, wat leidt tot een vernauwing van de bloedvaten, verhoogde bloeddruk en dat resulteert weer in meer plaque vorming, verdere arteriële schade, en bijgevolg nog minder stikstofoxide. Dit is een zichzelf versterkende cyclus die makkelijk uit de hand loopt en leidt tot hart- en vaatziekten.

 

Ten tweede, als de slagaders beschadigd raken worden ze stijver en taaier, hierdoor trekken ze meer slechte LDL cholesterol en witte bloedcellen aan, die zich vervolgens weer ophopen op de aderwanden.

 

Des te meer cholesterol en vetten in het bloed (hyper lipedemie), hoe sneller en makker zich arteriële plaque vormt. De opbouw van deze plaque vernauwt de bloedvaten en maakt het moeilijker voor bloed om er doorheen te stromen.

 

Dit kan uiteindelijk leiden tot de vorming van een bloedstolsel, (trombose), die de volledige bloedstoom kan blokkeren en dit leidt tot een hartaanval, beroerte of embolie.

 

Een hartaanval of herseninfarct treedt op wanneer de bloedtoevoer naar een gedeelte van het hart of hersenen wordt geblokkeerd door een bloedstolsel. Het is hierdoor mogelijk dat een gedeelte van de hartspier of hersenen die bloed krijgen van de geblokkeerde slagader afsterft. Dit kan leiden tot de dood, of in het geval van een beroerte, het verlies aan vermogen om normale functies zoals wandelen of praten te verrichten.

 

Een ander type beroerte is de zogenaamde hemorragische beroerte, dit is als er een bloedvat in de hersenen knapt. Dit wordt meestal veroorzaakt door een ongecontroleerde hoge bloeddruk.

 

Wat echt opmerkelijk is, is dat Jiaogulan werkt tegen elk afzonderlijke oorzaak van atherosclerose, Jiaogulan zorgt dat de slagaders schoon blijven en bloed makkelijker kan doorstromen. Jiaogulan pakt dit probleem aan de wortel aan, het zorgt dat slechte vetten zich afbreken en houd de slagaders schoon.

biologische jiaogulan

10. Jiaogulan en kanker.

Biologische thee.

Kanker is doodsoorzaak nummer 2 in de wereld, in de Verenigde staten alleen al stierven er bijna 600.000 mensen in 2013.

 

Er is een één op drie kans dat je kanker krijgt gedurende je leven. Ben je een man dan is de kans bijna één op twee!! Bijna iedereen kent wel iemand die kanker heeft of heeft gehad.

 

Kanker is een verschrikkelijke ziekte en de behandelingen die daarbij gaan zijn misschien wel net zo verschrikkelijk. Chemotherapie en radiotherapie zijn gebaseerd op het principe dat door het lichaam te vergiftigen en kapot te maken, de kwade kankercellen ook kapot moeten gaan. Eigenlijk is dit natuurlijk een achterhaalde manier van ziekte bestrijden. 

 

er zijn tal van problemen met deze behandelmethode:

 

1. Chemotherapy en radiotherapy zijn zo schadelijk voor het lichaam dat het merendeel sterft aan de behandeling zelf in plaats van de ziekte kanker.

2. De wortel van het kwaad wordt niet aangepakt, zodat het vaak voorkomt dat de kanker weer terug komt gedurende tijd.

3. Het is een extreem dure behandeling, soms oplopend tot honderdduizenden euro’s.

 

Omdat enkel de symptomen worden aangepakt en niet de wortel zijn er meerdere behandelingen nodig gedurende enkele jaren, als de behandeling al aanslaat wel te verstaan. Hoeveel van deze ‘behandelingen’ kan het lichaam aan?

 

Zou het niet beter zijn om het lichaam te versterken en zijn afweermechanisme te verhogen zodat het een natuurlijke bescherming biedt of natuurlijk kan vechten tegen deze kwade ziekte?

 

Wist u dat kankercellen altijd aanwezig zijn in het lichaam maar ons immuunsysteem weet ze in een gezond lichaam altijd te neutraliseren.

 

Wij geloven dat dit een meer doordachte aanpak is, en tegenwoordig worden steeds meer mensen het daarmee eens. 

 

Het blad Sciene heeft in 2013 zijn ‘Immunotherapy van kanker’ de doorbraak van 2013 genoemd!

 

Onderzoek heeft aangetoond dat Jiaogulan erg veel anti kanker eigenschappen stoffen bezit die een grote variëteit aan soorten kanker tegen gaan.

Jiaogulan werkt op verschillende niveau’s om voor kanker behoeden en te beschermen.

 

* Het versterkt het lichaam eigen afweer systeem en het boost het immuunsysteem. Een sterk en goed functionerend immuunsysteem is van uiterst belang om goed te beschermen tegen kanker.

*Met zijn uitzonderlijke anti-oxidante eigenschappen vangt Jiaogulan vrije radicalen in het lichaam om zo DNA mutaties te minimaliseren. Vaak leiden deze DNA mutaties tot kanker. (zie het anti-oxidant hoofdstuk voor meer informatie)

*Door zijn chemische componenten zoals saponinen (gypenosides), flavonoïden en polysachariden is Jiaogulan van directe invloed tegen kankercellen.

 

Jiaogulan heeft in studies aangetoond dat het de tumor kan verkleinen, tumor groei kan vertragen en verspreiding tegen gaan. Dit wordt metastasis genoemd. Ook kan het vrije-radicale schade aanrichten bij kankercellen en zo tumor cellen doden. (Dit noemt men apoptosis.) 

 

Deze anti kanker eigenschappen die jiaogulan bezit werken tegen onder andere:

 

• Lever (hepatoma)

• Long

• Prostaat

• Mond

• Hersen

• Maag

• Huid (melanoom)

• Baarmoeder / baarmoederhals

• Leukemie

• Sarcoom

 

Voor degenden die onderbehandeling staan door middel van chemotherapie en radiotherapie is Jiaogulan een erg belangrijke bondgenoot!

 

Dit omdat Jiaogulan heeft aangetoond het een erg sterke bescherming biedt tegen de beschadigende effecten die deze behandelingen hebben op het immuunsysteem. Jiaogulan bleek ook de totale negatieve effecten van geneesmiddel toxiciteit te doen afnemen.

 

LET OP!

 

Hoewel Jiaogulan's kanker bestrijdende eigenschappen duidelijk aantoonbaar zijn, raden we het niet aan om met enkel Jiaogulan deze verschrikkelijke ziekte te bescheiden. Het is een hulpmiddel geen wondermiddel.

11. Andere gezondheidsvoordelen van Jiaogulan.

* Bevorderd afvallen.

* Reinigt het lichaam van afval stoffen.

* Beschermd de lever.

* beschermd en verbeterd de nier functies.

* helpt tegen gasvorming en maagklachten.

* balanceert hormoonschommelingen.

* Helpt tegen slapeloosheid.

* Beschermd de huid tegen schade door de zon (UVB)

* Helpt tegen Psoriasis.

* Anti-virale, anti-schimmel en anti-bacteriële eigenschappen.

* Werkt tegen hoofdpijn en migraine.

* tegen katers.

12. Waarom Biologische Jiaogulan van Bioherby?

Waarom Bioherby's biologische kwaliteits Jiaogulan?

 

* Ecologische verantwoord.

* 100% puur biologische geteeld.

* Fair-Trade en milieu/omgeving vriendelijk.

* Vers product met 18 maand houdbaarheid.

* Komt uit één van de gezondste gebieden op aarde.

* Biologische geteeld onder de toezicht van het Ministerie van Landbouw. 

* Bioherby's biologische berg jiaogulan is de gezondste en beste Jiao ter wereld.

* Handgeplukt - Zongedroogd - Kleinschalig Natuurlijke & Biologische Landbouw.

 

√ BIOLOGISCHE GECERTIFICEERD.

 

LET OP:

Bijna alle Jiaogulan die verkrijgbaar is wordt gekweekt in kassen in China,

onder kunstlicht, besproeit met insecticides, pesticides en volgepropt met groeihormonen.

 

De meeste Jiaogulan uit China, is absoluut niet biologische, zelfs als ze zeggen van wel!

 

Bioherby Jiaogulan bevat geen toevoegingen, geen chemicaliën, geen kleurstoffen, geen suiker, geen caffeine, geen herbicides, geen pesticiden en is 100% GMO vrij!

Bioherby's Jiaogulan wordt verbouwd in de bergdalen van Zuid-oost Azië, dat aangewezen is als nationaal park door de Thaise overheid. Dit is één van de gezondste en schoonste plekken op Aarde!

 

De kracht van deze Jiaogulan zit hem in de voedingsstof rijke bodem van het berggebied. De Gouden Driehoek is nog één van de schoonste gebieden op aarde, zonder water-, lucht- en bodemvervuiling.

Bioherby gebruikt geen herbiciden, pesticiden, insecticiden en

geen groeihormonen. We gebruiken uilen en de eigenschappen van plantenextracten en specifieke planten (kamille, gouds- en paardenbloem, etc) om de natuurlijke weerstand te verhogen.

Bioherby maakt alleen gebruik van de Aarde zelf!

 

100% Biologische gegroeid onder de licentie van het ministery van Landbouw in

natuurlijke wilde Biologische velden in de berggebieden van Noord-Thailand en Laos.

 

Op elke verpakking van Bioherby's Jiaogulan staat een uniek Batch Nummer, 

een code waaraan je precies kan zien waar jou Jiaogulan vandaan komt en

wanneer en hoe die precies is geoogst! 

 

De beste natuurlijke biologische vijfsterblad Jiaogulan van Bioherby,

handgeplukt en zon gedroogd, met liefde!

Geniet van Biohery's 5ster bladeren voor uitmuntende thee en voel je superfit na een week of geef je gezondheid een boost met onze 500MG vegetarische capsules.

 

Bioherby's Jiaogulan, 100% Fairtrade, 100% natuurlijk en 100% biologisch!

 

Bioherby, dat is 100% gezond genieten! 

Bioherby's 100% Tevredenheids Garantie!

Love it or get your money back!

GRATIS BEZORGING VANAF 39 EURO!
100% TEVREDENHEIDS GARANTIE!
jiaogulan

100% Biologische - Beste Kwaliteit - Super smaak - Zo Natuurlijk als mogelijk!

Veilig betalen, iDEAL - Credit Cards - Paypal  -  Bezorging slecht €3,50

VERUIT DE BESTE BIOLOGISCHE JIAOGULAN TER WERELD!